Muschi de porc sibian

de La Ancuta in Porc, 18 Mai 2012 | 14389 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru muschi:
  • 6 felii cotlet de porc
  • 6 felii de cascaval subtiri
  • 6 felii de cascaval mai groase
  • 6 felii sunca
  • 6-7 ciuperci maricele
  • 1 lingura unt
  • ulei de masline
  • putina faina
  • sare, piper
  • Pentru sosul tartar:
  • 1 galbenus
  • ulei
  • 1 lingurita mustar
  • 2 castraveti murati
  • 3-4 linguri smantana
  • 1 ceapa verde
  • sare, piper
  • patrunjel verde tocat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de porc sibian:

Feliile de carne le batem ca pentru snitele apoi le condimentam cu sare si piper.
Pe fiecare bucata de carne asezam o felie subtire de cascaval iar apoi una de sunca si rulam.
Daca este nevoie se pot prinde rulourile cu scobitori.

Dam rulourile prin faina iar apoi le prajim in ulei, pe toate partile.

Intre timp taiem ciupercile felii si le punem intr-o tigaie in care am topit o lingura de unt. Lasam pana se inmoaie, amestecand din cand in cand. Dam apoi deoparte si potrivim de sare.

Rulourile prajite le asezam in tava tapetata cu hartie de copt. Pe fiecare rulou asezam ciuperci iar apoi o felie de cascaval mai gros si dam la cuptor, 5-10 minute, pana se topeste cascavalul.

Intre timp pregatim sosul: Facem o maioneza din galbenus, mustar si ulei. Adaugam apoi smantana atat cat sa obtinem un sos mai gros.

Taiem ceapa verde si castravetii marunt si le adaugam in sos. Condimentam cu sare si piper si amestecam. Daca doriti ca sosul sa fie mai acru mai puteti adauga castraveti sau zeama de lamaie.

La final adaugam patrunjelul verde tocat.

Servim muschiul cald alaturi de cartofi natur si sos tartar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc sibian" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (56)

La Ancuta 1

19.05.2012, 13:11

Multumesc Mihaela. Te servesc cu drag, dar stergarul si farfuria nu le dau, ca-s mostenite

RuxyRux 1

19.05.2012, 22:20

Excelenta prezentare Ancuta!!!

La Ancuta 1

20.05.2012, 20:28

Multumesc mult Ruxy

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Muschi la cuptor cu conopida